Välkommen att lösa in ditt gåvokort

Frågor & svar

Kontrollera din gåvokortskod en extra gång och prova igen. Om problemet kvarstår är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Ja, ditt gåvokort är ett värdebevis och din gåvokortskod är det säkraste sättet för oss att spåra din order.

Nej, du kan endast välja bland de produkter du ser när du loggat in.

Nej, tyvärr är detta inte möjligt.

Vi har begränsade reklamationsmöjligheter. Kontakta vår kundtjänst så kommer vi överens om vad som kan göras, vi skickar dig en ny produkt om det finns i lager eller så får du välja en ny produkt om din tidigare valda produkt är slut. För reklamationen behöver vi en bild som visar den trasiga eller felaktiga produkten. Maila bilden tillsammans med din gåvokortskod eller adress till kundservice@supekort.se.

Din gåva levereras så snart det går. Normalt sker leverans inom 5-10 arbetsdagar.

Du får ett mail med en orderbekräftelse direkt efter att du lagt din order. Skulle du inte få detta mail ber vi dig omgående kontakta vår kundtjänst.

Din produkt ligger hos ombudet i två veckor innan det returneras till oss. Om du inte hämtar ut ditt paket och det går i retur kommer omleverans inte vara möjlig.

Tyvärr kan det hända att den gåva du valt inte kan levereras. Detta kan under rådande omständigheter exempelvis bero på att en produkt har missvisande lagersaldo, inte är duglig för leverans mm. Om detta sker kommer du få möjlighet att göra ett nytt val och välja en annan produkt.

Skulle detta ske kan du maila vår kundtjänst på kundservice@supekort.se. Skicka då med din gåvokortskod alternativt den adress dit du beställt din gåva så kontaktar vi fraktbolaget och genomför en spårning av din leverans.